Kult świętego Józefa w sanktuarium kaliskim / Jacek Plota. - Plota, Jacek (1955- ).
1. Historia kultu świętego Józefa w sanktuarium kaliskim. - geneza i historia obrazu. - opis i treść obrazu. - rozwój kultu świętego Józefa. 2. Formy kultu św. Józefa.