Skrzyżowanie ul. Kartuskiej 213 z ul. Łostowicką / foto Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia stare budynki nr 213 na skrzyżowaniu ulic Kartuskiej i Łostowickiej, ok. 1985 r.