[Afisz. Incipit] Ostrzeżenie. W związku z mającym nastąpić wkrótce uruchomieniem Gazowni Miejskiej w Gdańsku ... / Dyrekcja Gazowni Miejskiej w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz nakazujący zabezpieczenie instalacji.