[Afisz. Incipit] Ostrzeżenie. W związku z mającym nastąpić wkrótce uruchomieniem Gazowni Miejskiej w Gdańsku ... - Gazownia Miejska (Gdańsk). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz nakazujący zabezpieczenie instalacji.
Pod tekstem: Dyrekcja Gazowni Miejskiej w Gdańsku.
Dostępny również w formie elektronicznej.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła