[Afisz. Incipit] Pod protektoratem Kuratora Okręgu Szkolnego Gdańskiego ... odbędą się ... Międzyszkolne Zawody w grach sportowych ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zawodach w Tczewie 25-26 maja 1947 roku.