Zabawa taneczna : w ramach tygodnia P.C.K. - Polski Czerwony Krzyż (Gdynia : [s.n.], 1947)
Afisz inform. o zabawie, która miała miejsce 7.06.1947 r.
Keywords: Polski Czerwony Krzyż -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- plakaty