[Afisz. Incipit:] Engelbert Humperdinck Jaś i Małgosia Baśń operowa w 3 aktach ... / Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1966)
Afisz informujący o premierze 20.12.1966 r. Inscenizacja, reżyseria i choreografia: Janina Jarzynówna-Sobczak, kierownictwo muzyczne: Jerzy Katlewicz, scenografia: Kazimierz Mikulski.