Ernest Renan - Szata Prospera = Caliban i L'eau de jaurence / Teatr Wybrzeże ; parafraza Jerzego Kreczmara. (Teatr Wybrzeże, 1974)
Afisz teatralny prapremiery, która miała miejsce 6.09.1974 r. w Teatrze Wybrzeże. Przedstawienie wyreżyserowane wg dwóch dramatów Ernesta Renana, Caliban i L'Eau de Jouvence. Reżyseria Jerzy Kreczmar, scenografia Marian Kołodziej, muzyka Zbigniew Turski.