[Afisz. Incipit] XV rocznica powstania Ludowego Wojska Polskiego ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1958)
Afisz informujacy o uroczystościach w Malborku 12.10.1958 r.
Keywords: Polska. -- Wojsko Polskie (1944- ) -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.