Siegè de Dantzick (Avril 1807) Skelton. - Skelton, Joseph (1785-1850) (Gavard, 1842)
Przedstawia oblężenie Gdańska w 1807 r. Ofensywa wojsk francuskich z okolic Wrzeszcza, Piecek i Migowa w widoku aksometrycznym.