Przystań rybacka w Pucku / St. Rolicz. - Rolicz, Stanisław (1913-1997) ([nakładem własnym autora], 1967)
Przedstawia nabrzeże portu rybackiego w Pucku: łodzie, rozwieszanie sieci, w tle bryła kościoła i inne budynki.