Przystań rybacka w Pucku - Rolicz, Stanisław (1913-1997). ([Gdynia] : [nakładem własnym autora], 1967)
Przedstawia nabrzeże portu rybackiego w Pucku: łodzie, rozwieszanie sieci, w tle bryła kościoła i inne budynki.
Pod kompozycją tytuł, sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1990 -- tematy, motywy