[Centralne Muzeum Rybołóstwa Morskiego w Helu] / fotografia M. Ryczkowski. - Ryczkowski, Marek (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia budynek Centralnego Muzeum Rybołóstwa Morskiego w Helu, 1979 r.