[Centralne Muzeum Rybołóstwa Morskiego w Helu] - Ryczkowski, Marek; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). (Gdańsk : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1979)
Przedstawia budynek Centralnego Muzeum Rybołóstwa Morskiego w Helu, 1979 r.
Opis pod zdjęciem: Turyści odwiedzajacy wybrzeże mają okazję zapoznać się z dawnym i nowym sprzętem do połowu ryb. Jednym z takich ośrodków muzealnych jest Centralne Muzeum Rybołóstwa Morskiego w Helu.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie przedstawienia.
Keywords: Muzea -- Polska -- Hel -- fotografie; Hel (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie