"Modlitwa młodych - udręka ludzka płynąca z pytań czekających na odpowiedź" : postulaty dla katechetycznej dydaktyki modlitwy - Gołąbek, Emilian (1970- ) (2006)
1. Oblicze katechezy w zmieniającym się świecie. 2. Introspekcyjny obraz modlitwy młodzieży. 3. Postulaty dla katechetycznej dydaktyki modlitwy.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Katolicyzm; Katecheza; Nauczanie; Modlitwa; Artykuł z pracy zbiorowej