Stary i Nowy Gdańsk - Zniszczony portal przy ul. Ogarnej - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986). (Gdańsk - Wrzeszcz, 1945)
Przedstawia zachowany ze zniszczeń portal kamienicy nr 85/86 przy ul. Ogarnej, ok. 1950 r.
Tyt. ołówkiem na rewersie. Data wg przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie