[Afisz. Incipit] Polskie Towarzystwo Turystyczno-Krajoznawcze ... w ramach obchodu miesiąca pogłębiania przyjaźni polsko-radzieckiej oragnizują ... imprezy i wycieczki turystyczne ... ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz z planem imprez turystycznych na terenie województwa gdańskiego.