Ioachimus Weickhmannus D. Past. et Senior Gedanensis - Fritzsch, Christian (1695-1769).; Klein, Daniel (1672-1744). (Hamburg, 1732)
Przedstawia portret w półpostaci Joachim Weickmann.
U dołu w polu kompozycji tytuł-podpis: Ioachimus Weickhmannus D. Past. et Senior Gedanensis.
W polu kompozycji poniżej tytułu sygnatury autora wzoru, autora, miejsce i data powstania: Klein pinx. Gedani, Fritzsch sculps. Hamburgi 1732.
Keywords: Grafika -- Niemcy -- 18 w