Ex Libris Ella Engel / Norbert Ott. - Ott, Norbert H. (1942-2025) (1959)
Na tle geometrycznych pól rzeźba dziwnego stwora, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Ella Engel. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.