Ioannes Tristanus Dominus A Sancto Amante Et Putei Amoris. - Falck, Jeremiasz (ok. 1610-1677) (1639)
Przedstawia Jeana Tristana a Santo Amante, popiersie 3/4 w lewo, głowa częściowo na wprost. Portret w owalnej ramie w postaci wieńca laurowego, u góry spiętego herbem w kartuszu. Portret oparty o cokół na którym wyryty tytuł oraz informacja o autorze.