Pójdź za mną testament Jana Pawła II / scen. Stefan Moszoro-Dąbrowski ; reż. Wanda Różycka-Zborowska. - Moszoro-Dąbrowski, Stefan (1957- ).; Różycka-Zborowska, Wanda (1953- ).; Zborowski, Zbigniew; Tatarkiewicz, Janusz; Rogala, Mateusz; Kolberger, Krzysztof (1950-2011); Hauser, Przemysław (1942- ). (Drukarnia i Księgarnia Św. Wojciecha, 2006)
Wszystkie teksty wykorzystane w filmie pochodzą z pism i katechez Jana Pawła II. Fragmenty Ewangelii pochodzą z Pisma Świętego tłumaczenie Tysiąclecia (V wydanie Pallotinum).