[Afisz. Incipit] Koło Przyjaciół Harcerza 17 i 2 Drużyny urządza ... Wielką Zabawę Taneczną ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie 4.10.1947 r. przy ul. Pestalozzi'ego we Wrzeszczu.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.