Westerplattczycy w Białej Sali Ratusza Głównego w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia Westerplatczyków w Białej Sali Ratusza Głównomiejskiego w Gdańsku, 1979 r.