Z dziejów ruchu robotniczego / Łowczycki-Grzonkowski. - Łowczycki, Adam (1936-2010) ([wydawca nieznany], 1978)
Plakat wystawy w Bibliotece Zakładu Narodowego im. Ossolińskich, luty-marzec 1978. Na plakacie pochód robotników.