Z dziejów ruchu robotniczego - Łowczycki, Adam (1936-2010).; Grzonkowski, Janusz (1935-2016). (Wrocław : [wydawca nieznany], 1978)
Plakat wystawy w Bibliotece Zakładu Narodowego im. Ossolińskich, luty-marzec 1978. Na plakacie pochód robotników.
Keywords: Plakaty -- 1945-1990.