[Afisz teatralny] Sławomir Mrożek - Pieszo / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1982)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu dyplomowym Studium Aktorskiego 22.05.1982 r. Teatr na Targu Węglowym w Gdańsku - Scena Studium. Reżyseria: Krzysztof Gordon, scenografia: Włodzimierz Wieczorkiewicz, opracowanie muzyczne: Andrzej Głowiński.