[Afisz teatralny] Sławomir Mrożek - Pieszo - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1982)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu dyplomowym Studium Aktorskiego 22.05.1982 r. Teatr na Targu Węglowym w Gdańsku - Scena Studium. Reżyseria: Krzysztof Gordon, scenografia: Włodzimierz Wieczorkiewicz, opracowanie muzyczne: Andrzej Głowiński.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- 1970-2000 -- druki ulotne; Afisze -- 1970-2000.