Hamburgi genitum, merces curante, Parente Wolteriden Bremae dixit Apollo suum ... / P. v. Gunst. - Gunst, Pieter Stevens van (1659-1724) (1695)
Przedstawia portret w popiersiu w obramieniu architektonicznym.