[Kościół Wniebowzięcia Najświętszej Marii Panny w Toruniu - organy] / JB. - Borowski, Jan (1890-1966) (1966)
Przedstawia wnętrze kościoła Wniebowzięcia Najświętszej Marii Panny w Toruniu - widok na organy.