Exl. C. H. Beels / C. - Cinybulk, Vojtech (1915-1994) ([wydawca nieznany], 1959)
Cztery głowy męskie z profilu ustawione jedna nad drugą: Indianina, Chińczyka, Europejczyka i Murzyna na tle kuli ziemskiej, napis: Exl. C. H. Beels. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf artysty.