[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Zarząd Miejski w Elblągu wzywa rodziców ... do dokonania zapisów do szkół powszechnych ... - Skarżyński, Jerzy Stanisław (1911-2003). (Elbląg : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o obowiązku szkolnym.
Keywords: Szkoły -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (woj. warmińsko-mazurskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne