Wähle Deutschliberal Liste Siebenfreund!. (Daznig : [s.n., 1927)
Druk nawołujący do głosowania na Deutschliberalen Partei w wyborach do gdańskiego Sentau w 1923, 1927 lub 1930 r.
Keywords: Wybory -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Partie polityczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- źródła; Gdańsk (Polska) -- polityka i rządy -- 1900-1945.