Ex Libris Małgorzaty Loewenstein - Janeczek, Zbigniew (1946- ).; Loewenstein, Małgorzata (1985)
Bukiet kwiatów, u dołu napis: Ex Libris Małgorzaty Loewenstein, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Data według inwentarza zbioru ekslibrisów PAN BG.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.