Wyciągnięta dłoń Johna Keatsa - Poprawa, Adam (1959- ).; Keats, John (1795-1821). (1997)
Recenzja książki : 33 wiersze / John Keats ; wybór, przekład, wstęp i opracowanie Stanisław Barańczak. Kraków, 1997.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.