PF 1961 . Lída A Miloš Valovi / C. - Cinybulk, Vojtech (1915-1994) (1961)
Dziewczyna z koszem owoców na głowie, obok krzewy i fruwające ptaki, na odwrocie napis: PF 1961 . Lída A Miloš Valovi. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.