Japan und die XII. Olympischen Spiele Tokyo 1940. (Lepizig : [s.n.], 1937)
Ulotka dot. igrzysk olimpijskich w Japonii, z których organizacji Japonia się wycofała w lipcu 1938 r.
Data na podst. treści.
Keywords: Igrzyska olimpijskie -- 1900-1945.