[Afisz. Incipit:] Ogłoszenie publiczne nr 1 ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz z informacjami dotyczącymi obwodów głosowania i lokali wyborczych podczas wyborów 19 stycznia 1947 r. w powiecie morskim.