[Afisz. Incipit:] Ogłoszenie publiczne nr 1 ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz z informacjami dotyczącymi obwodów głosowania i lokali wyborczych podczas wyborów 19 stycznia 1947 r. w powiecie morskim.
Keywords: Wybory -- Polska -- 1945-1970 -- źródła; Wybory -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- źródła