Ex Libris Thérèse B. Fournier W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1988)
Przedstawia na udrapowanym koliście materiale rozrzucone również koliście kwiaty. U dołu napis: Ex Libris Thérèse B. Fournier. Sygn. aut. w obrębie kompoz.