Filozoficzny spór o przedmiot poznania, a koncepcja poznania duchów czystych w wykładzie angelologii św. Tomasza z Akwinu / Tomasz Dutkiewicz. - Dutkiewicz, Tomasz (1967- ).
Słowa kluczowe: aniołowie, realizm, idealizm, idee wrodzone, kontemplacja, angels, realism, idealism, innate ideas, contemplation.