Malbork manifestuje swą radość z okazji zwycięstwa Bloku Demokratycznego. (Malbork : [s.n.], 1947)
Afisz inf. manifetsacji, która miała miejsce w malborskim kinie "Capitol" 2.02.1947 r.
Keywords: Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- źródła