XXV-lecie Polskiej Rzeczypospolitej Ludowej : 22 lipca 1969 r. Program Obchodów w pow. wejherowskim / Powiatowy Komitet Frontu Jedności Narodu w Wejherowie. ([s.n.], 1969)
Afisz z programem obchodów, które miały miejsce w Wejherowie 22 lipca 1969 r.