[Frachtowiec "Zamość"] / fotografia J. A. Folwarczny. - Folwarczny, Jan Antoni (1949-1991) (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia dwa zdjęcia: wrak statku " Zamość" oraz powitanie rozbitków na lotnisku w Rębiechowie, luty 1979 r.