[Afisz. Incipit] Zarządzenie Prez. Woj. Rady Narodowej w Gdańsku ... w sprawie przeprowadzenia przymusowych szczepień ochronnych przeciwko Durowi Brzusznemu ... / Sankowsk Kazimierz. - Sankowski, Kazimierz ([wydawca nieznany], 1956)
Afisz z zarządzeniem z 26.01.1956 r. w sprawie przeprowadzenia przymusowych szczepień ochronnych w okresie od 1.03-1.05.1956 r.