8 marca Dzień Kobiet bez kompromisów. ([wydawca nieznany], 2021)
Plakat przedstawia tłum demonstrujących kobiet z transparentem, w dolnej części symbol graficzny organizacji Ogólnopolski Strajk Kobiet. Plakat pojawił się podczas protestów w obronie praw kobiet w Trójmieście w 2021 r.