[Afisz. Incipit] Obwieszczenie o dodatkowym przeglądzie koni, pojazdów konnych i uprzęży / Zbigniew Szajna. - Szajna, Zbigniew ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o przeglądzie koni, pojazdów konnych i uprzęży, 14.12.1949 r.