[Afisz. Incipit] Obwieszczenie o dodatkowym przeglądzie koni, pojazdów konnych i uprzęży - Szajna, Zbigniew (Tczew : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o przeglądzie koni, pojazdów konnych i uprzęży, 14.12.1949 r.
Keywords: Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.