Exlibris Paul Pfister / Ott. - Ott, Herbert (1915-1987) (1973)
Wśród drzew młyn wodny, u góry napis: Exlibris Paul Pfister. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.