[Afisz. Incipit] Koncert symfoniczny ... Dyrygent: Jerzy Katlewicz Solistka: Halina Łukomska ... - Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka (Gdańsk).; Skoracki, Józef (1920-2005). (Gdynia : [wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o koncercie 12-13.05.1967 r.
Przy lewej krawędzi autor grafiki J. Skoracki.
Keywords: Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka (Gdańsk) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.