[Afisz. Incipit] W ramach miesiąca pogłębiania przyjaźni polsko-radzieckiej odbędzie się międzynarodowe spotkanie w piłce nożnej [...]. ([wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o meczu 17.10.1953 r. w Gdańsku-Wrzeszczu.